Tietoa meistä

Suomalaista käsityötä suurella sydämellä

Rakkaus erilaisiin käsitöihin ja ehkä hitusen levoton taitelijaluonne saa aikaan sen että tuotteita on laidasta laitaan. On ommeltuja tuotteita ja on muuten käsin valmistettuja tuotteita kuten kynttilöitä. Ostamalla verkkokaupastani tuet suomaista käsityötä ja pientä yrittäjää. 

Parasta yrittäjyydessä onkin ettei kukaan rajoita mitä tuotteita saan tehdä. Eli saan hullutella syksyllä valamalla kynttilöitä ja tehdä lasten vaatteita kun sille päälle satun. 

Verkkokauppa syntyi alunperin kasvomaskeja varten. Olin jo vuosia tehnyt mittatilaus asuja eri urheilulajeihin ja juhliin ja korjausompeluita tutyille ja tutun tutuille. Korona kuitenkin iski kovaa esiintyviin lajeihin ja kaikki hiljeni. Korvaajaksi aloin kehitellä kasvomaskeja, ja parhaita sellaisia. No aikaa kului ja kehittelin uusia tuotteita ja huomasin että tämähän on ihanaa. 
Tosin iso alkusysäys verkkokaupalle oli myös aikaisemmin murtunut selkäni. Olin onnekas ja mursin vain kaksi nikamaa ja hajotin välilevyjä, mutta jalat toimivat. Pulkkailu on kuulkaa vaarallista..

Kaiken lopputuloksena on nyt verkkokauppa, jossa on nyt myytävänä tuotteita, joita täällä valmistan. Jokaisella on oma syntytarinansa, mutta jokainen on silti suunniteltu ja tehty rakkaudella.

Toivottavasti löydät jotain kaunista ja omaa mieltä ilahduttavaa kaupastani ja kun laitat tilausta tulemaan niin minä pidän pienen ilon tanssin. Uskallan aika varmasti sanoa myös muiden pienyrittäjien puolesta, että jokaisen tilauksen saatuaan tekee mieli tehdä pikku tanssi, koska sinä ostit juuri minulta!

Verkkokauppa kasvaa pikkuhiljaa ja sieltä löydätkin kaikenlaista ihanaa itsellesi tai lahjaksi. Samalla jatkan myös perinteistä ompelimo toimintaa eli korjausompeluita ja mittatilausasuja.

Valmistan ja suunnittelen pukuja erilaisiin tilaisuuksiin ja kilpalajeihin. Teen myös erilaisia korjausompeluita. Oli suunnitelmasi mikä vaan, pieni tai iso voin auttaa.

Voin valmistaa puvut valmiista suunnitelmista tai lähteä suunnittelemaan alusta asti.

Kankaat voin hankkia tai minulle voi tulla valmiiden materiaalien kanssa.

Teen myös alihankinta ompelua, joten jos on alihankinnalle tarve ota yhteyttä .


Ompelimo Mirage, Y-tunnus 3112316-9, Rinnetie 6-8 A 1, 40270 Jyväskylä, 040-8459499
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita