Paviljongin joulu, lahja & käsityö messut

22.11.2021

Viikonloppu on takana ja messuilta selvittiin taas kunniakkaasti. Oli tosi ihana olla samassa osastossa äitini kanssa. Vaikka lähes koko ajan oli kyllä niin paljon asiakkaita ja pöydän tutkijoita ettei siinä paljon seuraa tarvinnut kaipailla. Mutta kyllähän se helpotti kun pääsi hakemaan juotavaa tai käymään vessassa ja tiesi että toinen katsoo ja tarvittaessa esittelee firmaa. Kokeneemmat kävijät kertoivat että ennen on ollut paljon enemmän ihmisiä, mutta me oltiin kyllä oikein positiivisella mielellä. Varmaan korona vielä vaikuttaa osaan ja voi olla että myös koska tänä vuonna messut olivat pääsymaksulliset osa jätti tulematta. Maksullisuus käsittääkseni johtui siitä että samalla lipulla mentiin ruoka, viini & kirja messuille ja näiden joulumessujen puolelle ja osin osastot lomittautuivat keskenään, joten mahdotonhan niitä oli erottaa kun samaan aikaan olivat. Esitettiin kyllä vieno toive että olisivat joulukuun puolella ensi vuonna. KAtsotaan mitä siitä sitten tulee. 

Viikonlopun suosikki tuotteet löytyivät melkein kaikki lastenvaatteista. Mainelakeuden uudet printit herättivät myös ihastusta. Tänään sainkin myös nuo Mainelakeuden kankaista valmistetut paidat tänne verkkokauppaankin. Myös pipot ja kynttilät olivat suosittuja ja jokainen löysi kyllä lempituoksunsa kynttilöistä.

Seuraavan kerran sitten taas fyysisesti olen myymässä Hippoksen joulumarkkinoilla 4.12 klo 10-15

Ihana päästä kertomaan tarkemminkin tuotteista ja vastailla sellaisiin kysymyksiin jotka ei ole itselle edes pälkähtäneet päähän. Niin sitä jopa omista tuotteistaankin oppii/tajuaa uusia juttuja.

Tässä alkaa itsekin päästä jo talven ja joulun tunnelmaan kun Jyväskylässäkin on satanut lunta.

Ompelimo Mirage, Y-tunnus 3112316-9, Rinnetie 6-8 A 1, 40270 Jyväskylä, 040-8459499
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita