Kasvomaskit

Kasvomaskeista löydät maskeja eri kuviossa ja väreissä. Malleja on kaksi eli suora malli ja muotoon ommeltu malli. Kummastakin löydät kokoja sekä aikuisille että lapsille. Nyt kun maskien käyttöä laajennetaan nuorempiinkin on tärkeä saada nuorille sopivan kokoiset ja mukavat maskit, jotta niitä jaksaa pitää. Tämä on tietysti tärkeää myös aikuisille ja siksi voinkin varauksetta suositella maskejani, joita on kehuttu mukavimmiksi ja istuvimmiksi maskeiksi. Löydä sinäkin siis mukavimmat sekä hienoimmat maskit täältä!

Kaikista malleista ja kuoseista on saatavilla myös lapselle sopiva maski. Täältä löydät siis lapsellesikin hauskat ja sopivat maskit.

Kaikissa suorissa maskeissa on suodatin kerros ja muotoon ommeltujenkin maskien mukaan tulee aina vaihdettava suodatin mukaan. Lisäksi apteekeista löytyy vaihtosuodattimia maskeihin. 

Maskeja on myyty tuhansia ympäri maailman ja palaute on ollut 98% positiivista ja maskeihin on oltu erityisen tyytyväisiä. Loput huonot palautteet on tulleet yleensä Amerikasta ja se on liittynyt toimitusaikaan, joka oli pandemian alku vaiheessa aika pitkä. 


 Tässä kasvomaskin käyttöohjeet

  1. Pese tai desinfioi kädet ennen maskin käsittelyä.
  2. Ota maski puhtaisiin käsiin ja vedä maskin korvalenkit kasvojen molemmilta puolilta korvien taakse siten, että maskin ulkopinnalla olevat laskokset osoittavat alaspäin.
  3. Paina maskia nenävarren kohdalta ja vedä toisella kädellä maskin alalaita leuan alle. Älä koske suojaosaan.
  4. Muotoile maskin ylälaidassa oleva nenävahvike painamalla sitä nenävarren kohdalta niin, että suojamaski istuu mahdollisimman tiiviisti, nenän muotoja myötäillen. Varmista vielä, että maskin alalaita on napakasti leuan alapuolella. Älä koskettele maskia enää tämän jälkeen.
  5. Poista maski puhdistetuin käsin tarttumalla korvalenkkeihin. Laita kankainen maski muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese tai desinfioi kädet maskin poiston jälkeen.

Kankaiset maskit eivät ole hengityssuojaimia.

Muotoon ommeltujen maskien mitat ovat kaikissa malleissa samat. Samoin suorissa maskeissa koot ovat aina samat. Ottaen toki huomioon että kaikki tehdään käsityönä alusta asti joten pienet heitot ovat mahdollisia. Tuotteiden kohdalla mitat löytyvät myös. Alla havainnollistava kuva.

UUTUUS! Kaikkiin muotoon ommeltuihin maskeihin tulee tällä hetkellä 2 kpl PM2.5 aktiivihiilisuodattimia. 


Tuotteet